Dakdragers Ford

Gaat u graag op vakantie met uw Ford? Lekker met het gezin naar Spanje of op wintersport naar Zwitserland? De diverse automodellen van Ford zijn perfect om leuke roadtrips mee te maken, maar dan is het natuurlijk wel zo fijn als alle bagage in de kofferbak past. Dit kan nog wel eens een probleem zijn aangezien lang niet alle Fords over een ruime kofferbak beschikken. Gelukkig is er een oplossing: de aanschaf van een dakkoffer. In een dakkoffer kunt u soms tot wel 100 kilogram aan spullen kwijt. Zo hoeft u die comfortabele campingstoelen, extra tas kleding of snowboards voortaan niet meer thuis te laten. Een dakkoffer bevestigt u eenvoudig met behulp van dakdragers aan het dak van uw auto. Bestel vandaag nog uw Ford dakdragers in de webshop van Kamphuis Dakkoffers.

EcoSport (5)

EDGE (6)

Focus (80)

fusion (3)

Galaxy (29)

Grand C-Max (31)

KA (13)

Kuga (37)

Mondeo (37)

Puma (1)

Ranger (1)

S-Max (18)

Tourneo (1)

Veilig de weg op met een Ford dakdrager

Of u nu rondrijdt in een Ford Escape of met een Ford Mondeo de weg opgaat, bij Kamphuis Dakkoffers vindt u dakdragers Ford die bij uw automodel passen. Deze dakdragers zijn speciaal ontworpen voor uw Ford, waardoor ze goed aansluiten op de pasvorm van het dak van uw auto. Dit staat niet alleen erg netjes, maar is ook nog eens extra veilig. In ons assortiment vindt u dakdragers van gerenommeerde merken, zoals Atera, Thule en Yakima. U weet dus zeker dat u producten van hoogwaardige kwaliteit in huis haalt en er nog jarenlang plezier van zult hebben.

Koop Ford dakdragers bij Kamphuis Dakkoffers

In onze webshop kunt u per automodel direct zien welke Ford dakdragers beschikbaar zijn. Zo hoeft u niet urenlang te zoeken naar het geschikte product. Heeft u nog vragen over een Ford dakdrager of over andere producten in ons assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice. Het team van Kamphuis Dakkoffers staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel ons op of stuur ons een mailtje. Wat u het beste uitkomt! Plaats uw bestelling vandaag en binnen twee dagen worden de dakdragers Ford al bezorgd. U kunt de dakdragers ook ophalen en gratis laten monteren in onze showroom in Tubbergen.