NX (4)

UX (2)

Lexus dakdragers

De koffers in de achterbak van de auto krijgen: het is altijd weer passen en meten. Heeft u daar dit jaar geen zin in of lukt het überhaupt niet om alles in de kofferbak te krijgen? Investeer dan in een goede dakkoffer. In een dakkoffer kunt u veel spullen kwijt die u anders misschien wel thuis had moeten laten. Ideaal voor als u op vakantie gaat met het hele gezin of van plan bent te gaan kamperen. Een dakkoffer wordt op het dak van uw auto bevestigd met dakdragers. Iedere auto heeft een ander soort dak en daarom zijn er speciale dakdragers voor bepaalde modellen. Bent u de trotste eigenaar van een Lexus? Check dan ons assortiment Lexus dakdragers.

De beste dakdragers voor uw Lexus

Bij Kamphuis Dakkoffers verkopen we diverse dakdragers voor verschillende modellen van het automerk Lexus, zoals de Lexus UX en Lexus NX. Voor deze modellen zijn diverse dakdragers Lexus beschikbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor dakdragers van staal of aluminium. Houd bij het uitkiezen van de Lexus dakdragers rekening met het laadvermogen van de dragers. In ons assortiment vindt u dakdragers met een laadvermogen van 75 kilo en 100 kilo. Het monteren van een Lexus dakdrager op het dak van uw auto is heel eenvoudig. Dit doet u met de meegeleverde sleutel. U heeft verder geen extra gereedschap nodig.

Koop dakdragers Lexus bij Kamphuis Dakkoffers

Bent u op zoek naar Lexus dakdragers? Bij Kamphuis Dakkoffers bent u aan het juiste adres. Wij weten alles van dakkoffers en dakdragers en verkopen alleen producten van hoogwaardige kwaliteit. Plaats vandaag nog uw bestelling en u heeft uw dakdragers Lexus binnen twee dagen in huis. Wilt u de dakdragers zo spoedig mogelijk hebben? Kom dan langs in onze showroom in Tubbergen en laat de dakdragers direct gratis monteren op het dak van uw auto.

Heeft u vragen over dakdragers Lexus of andere artikelen in onze webshop? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en helpen u bij het uitzoeken van de beste dakkoffers en dakdragers.