Mercedes dakdragers

Op vakantie naar Frankrijk met het hele gezin? Of met uw partner op wintersportvakantie naar Duitsland en bent u van plan om uw eigen skispullen mee te nemen? Grote kans dat niet alles in de kofferbak past. Nederlanders staan er nu eenmaal niet om bekend om grote auto’s te bezitten en dus is het ieder jaar weer passen en meten om alle koffers en tassen in de auto te krijgen. Maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Een dakkoffer installeert u met de juiste dakdragers eenvoudig en snel op het dak van uw auto. Bent u de trotste eigenaar van een Mercedes en lijkt u een dakkoffer wel wat? Bekijk dan ons assortiment dakkoffers en Mercedes dakdragers.

A-Klasse (28)

B-Klasse (24)

C-Klasse (24)

CLA (32)

CLS (5)

E-Klasse (23)

GLC (10)

GLE (7)

M-Klasse (1)

ML-Klasse (5)

V-Klasse (2)

X-Klasse (2)

Dakdragers Mercedes voor diverse modellen

De Mercedes A-Klasse, V-Klasse of Mercedes CLA, noemt u maar een model en Kamphuis Dakkoffers heeft er geschikte dakdragers voor. Voor de meeste modellen kunt u zelfs kiezen uit meerdere Mercedes dakdragers. Deze dakdragers zijn speciaal ontwerpen voor uw auto, waardoor ze perfect aansluiten op het dak. Dit heeft een groot voordeel, want zo blijft uw auto aerodynamisch en voorkomt u een extreem hoge brandstofrekening. Koop dakdragers Mercedes van gerenommeerde merken als Menabo, Atera en Thule. De meeste dakdragers uit ons assortiment hebben een laadvermogen van minstens 75 kilogram. U kunt dus behoorlijk wat vakantiespullen op het dak van uw auto plaatsen.

Koop een Mercedes dakdrager bij Kamphuis Dakkoffers

Bent u op zoek naar een Mercedes dakdrager voor uw auto? Dan bent u bij Kamphuis Dakkoffers aan het juiste adres. Op onze website kunt u direct zien welke Mercedes dakdragers er voor uw auto beschikbaar zijn. Heeft u toch nog hulp nodig bij het uitzoeken van geschikte dakdragers? Dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn u graag van dienst en kunnen ook vragen beantwoorden over onze andere producten. Zodra u uw keuze heeft gemaakt en bestelling heeft geplaatst, leveren wij de dakdragers Mercedes binnen twee dagen. Als u ze liever komt ophalen in onze showroom in Tubbergen bent u natuurlijk van harte welkom.