Mini dakdragers

Het automerk Mini staat natuurlijk bekend om de iconische kleine stadsauto’s, zoals de welbekende Mini Cooper. Zo’n kleine auto is natuurlijk ideaal in een land als Nederland. U kunt de Mini Cooper kwijt op de kleinste parkeerplekken en ook het rijden in een drukke stad is een stuk makkelijker in een kleine auto. Er is echter wel een groot nadeel aan de automodellen van Mini: de kofferbak. U kunt er bijna niets in kwijt en dat maakt het lastig als u met de auto op vakantie wilt. Gelukkig bestaan er ook voor de compacte auto’s van Mini geschikte dakkoffers. Zo komt u zelfs als u met een Mini naar uw vakantiebestemming rijdt helemaal niets tekort. Een dakkoffer bevestigt u op het dak van uw auto met speciale dakdragers. Op zoek naar dakdragers voor uw Mini? Bekijk dan snel ons aanbod en bestel vandaag nog een dakdrager Mini.

3d. (01-07) (3)

3d. (07-14) (3)

3d. (14-) (5)

5d. (14-) (5)

Clubman (17)

Cooper (4)

Countryman (18)

Paceman (4)

De beste dakdragers mini

In onze webshop vindt u allerlei soorten Mini dakdragers Deze dakdragers Mini zijn speciaal voor de compacte auto’s ontworpen, waardoor ze goed aansluiten op het dak van uw auto. Hiermee vermindert u zowel geluid als weerstand wat een lager brandstofgebruik als resultaat heeft. De meeste dakdragers kunt u belasten met wel 100 kilogram aan spullen. Zo kunt u zelfs in uw Mini al uw vakantiespullen kwijt.

Koop een dakdrager Mini Cooper bij Kamphuis Dakkoffers

Zoekt u een dakdrager Mini? Dan bent u bij Kamphuis Dakkoffers aan het juiste adres. Wij werken samen met gerenommeerde merken die bekend staan om hun producten van hoogwaardige kwaliteit. U weet dus zeker dat u jarenlang plezier zult hebben van uw Mini Cooper dakdragers. Mocht er onverhoopt toch wat gebeuren met uw dakdragers, dan kunt u altijd nog gebruik maken van de garantie.

Als u vandaag nog uw bestelling plaatst voor dakdragers Mini, dan zult u uw nieuwe aanwinst al binnen twee dagen in huis hebben. Heeft u de dakdragers op zeer korte termijn nodig? Kom dan langs in onze showroom in Tubbergen en laat de dakdragers Mini direct gratis monteren.