Universele dakdragers

Bent u al lange tijd op zoek naar dakdragers voor uw auto, maar lukt het u niet om geschikte te vinden? Dan bieden universele dakdragers waarschijnlijk uitkomst. Omdat deze dakdragers universeel zijn, zijn ze geschikt voor gebruik op vrijwel ieder voertuig. Hierdoor is het geen probleem als u een nieuwe auto koopt. U kunt de universele dakdragers dan waarschijnlijk ook op het dak van dit voertuig bevestigen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje in het assortiment universele dakkoffers van Kamphuis Dakkoffers.

Toont alle 5 resultaten

Voordelen van een universele dakdrager

Het grootste voordeel van een universele dakdrager is dat u deze op verschillende voertuigen kunt monteren. Daarnaast brengen dakdragers nog een aantal andere voordelen met zich mee. Zo maken dakdragers het bijvoorbeeld mogelijk om een dakkoffer op het dak van uw auto te bevestigen. U bent in dat geval niet langer alleen aangewezen op uw kofferbak voor wat betreft opbergruimte. Een dakkoffer is namelijk ook geschikt voor bagage. Tot slot zijn universele dakdragers vaak een stuk goedkoper dan dakdragers van een specifiek merk. Hierdoor kunnen we wel stellen dat er sprake is van een win-winsituatie als u kiest voor dakdragers universeel.

Groot en divers assortiment universele dakdragers

Heeft u al een blik geworpen op ons assortiment? Dan is het u waarschijnlijk al opgevallen dat wij verschillende soorten universele dakdragers aanbieden. Zo hebben niet alle dakdragers dezelfde lengte. Kijk hier dan ook goed naar voordat u tot aankoop overgaat. Op deze manier voorkomt u dat u een universele dakdrager koopt die te klein of te groot is voor uw auto. Een tweede verschil zit hem in het materiaal waarvan de dakdragers gemaakt worden. In ons assortiment komt u bijvoorbeeld universele dakdragers van aluminium tegen, maar ook van staal.

Zoals u hierboven al kon lezen, komt u in het assortiment van Kamphuis Dakkkoffers een groot aantal dakdragers universeel tegen voor personenauto’s. Toch verkopen wij niet alleen maar dakdragers voor auto’s. U kunt bij ons namelijk ook universele dakdragers kopen voor een bestelbus.
Naast dakdragers verkopen wij ook een universeel bagagerek voor bestelbussen. Met zo’n rek heeft u niet langer te weinig bagageruimte.

Bestel uw universele dakdragers online

Zoekt u een universele dakdrager? Dan kunt u hiervoor naar een fysieke winkel gaan. Helaas zit er niet altijd een winkel in de buurt die universele dakdragers verkoopt. Gelukkig biedt Kamphuis Dakkoffers u de mogelijkheid om dakdragers online te bestellen. Doordat wij een groot aantal universele dakdragers verkopen, zit er voor u ongetwijfeld ook een geschikt exemplaar tussen.

U profiteert overigens van een aantal voordelen als u een universele dakdrager bij Kamphuis Dakkoffers bestelt. Zo zorgen wij ervoor dat u uw dakdrager binnen de kortste keren in huis heeft. De meeste producten uit onze webshop leveren wij namelijk al binnen 1 à 2 dagen. Kiest u ervoor om universele dakdragers bij ons af te halen? Dan komt u in aanmerking voor onze gratis montageservice. Wij bevestigen uw dakdragers dan kosteloos op het dak van uw auto. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat uw universele dakdragers niet goed gemonteerd worden.