850 (1)

C30 (3)

S60 (18)

S80 (2)

V40 (38)

V50 (4)

V60 (42)

V70 (15)

V90 (19)

XC40 (10)

XC60 (22)

XC70 (16)

XC90 (6)

Volvo dakdragers

Gaat u graag op vakantie met de auto, maar levert de beperkte ruimte in de kofferbak de nodige problemen op? Volvo dakdragers kunnen een oplossing bieden. Deze dakdragers bevestigt u eenvoudig aan het dak van uw auto. Op Volvo dakdragers kunt u verschillende soorten dakkoffers monteren. Gaat u graag op wintersport en neemt u uw ski’s of snowboard mee vanuit Nederland? Dan kunt u op de dakdragers een langwerpige dakkoffer of speciale houder bevestigen. Op zoek naar dakdragers van goede kwaliteit voor uw Volvo? Check het assortiment Volvo dakdragers van Kamphuis Dakkoffers.

De beste dakdragers voor uw Volvo

Bij Kamphuis Dakkoffers verkopen we diverse dakdragers voor verschillende modellen van het automerk Volvo. De Volvo dakdragers uit ons assortiment staan bekend om het hoge laadvermogen. U kunt uw dakkoffer met een gerust hart volstoppen met tot wel 75 kilo aan spullen. Sommige dakdragers Volvo kunnen zelfs 100 kilo dragen. Dit zijn behoorlijk wat spullen als u bedenkt dat een koffer naar een vliegbestemming vaak maar maximaal 23 kilo mag wegen. Een Volvo dakdrager is zeer eenvoudig te monteren. U doet dit met de meegeleverde sleutel en heeft geen extra gereedschap nodig. Bovendien krijgt u drie jaar garantie op uw Volvo dakdragers.

Koop een Volvo dakdrager bij Kamphuis Dakkoffers

Zoekt u Volvo dakdragers? Dan bent u bij Kamphuis Dakkoffers aan het juiste adres. De producten in onze webshop zijn van hoogwaardige kwaliteit en altijd scherp geprijsd. Na het plaatsen van uw bestelling worden de dakdragers Volvo binnen twee dagen geleverd. Gaat u volgende week op vakantie met uw Volvo en denkt u toch extra ruimte nodig te hebben voor bagage? Koop dan vandaag nog een dakkoffer en dakdragers bij Kamphuis Dakkoffers. Liever niet wachten op de bezorger? Haal de producten dan zelf op in onze showroom in Tubbergen. Wij monteren de Volvo dakdragers dan direct gratis op het dak van uw auto.

Heeft u vragen over dakdragers Volvo of andere artikelen in onze webshop? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en denken met u mee.