Toont alle 7 resultaten

Yakima dakdragers

Veel Nederlanders rijden in een compacte stadsauto. Erg handig voor de dagelijkse ritjes naar het werk, maar als u met de auto op vakantie wilt, is zo’n kleine kofferbak niet erg praktisch. U kunt er vaak slechts één koffer in kwijt en dat is voor de meeste mensen niet genoeg. De ideale oplossing voor de beperkte ruimte in uw auto is de aanschaf van een dakkoffer. Zo’n koffer bevestigt u met dakddragers heel eenvoudig op het dak van uw auto. Een gerenommeerd merk op het gebied van dakdragers is Yakima. Bestel vandaag nog een Yakima dakdrager in onze webshop.

De beste Yakima dakdragers voor uw auto

Bij Kamphuis Dakkoffers vindt u diverse Yakima dakdragers. Deze dakdragers zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver en zwart en zijn eenvoudig te installeren. Eén van onze bestsellers is de Yakima Flush Bar. Deze dakdrager is zo ontworpen dat het product naadloos geïntegreerd wordt in het ontwerp van uw auto. Het aerodynamische profiel zorgt voor sterk verlaagde geluidsniveaus en weinig weerstand. Heeft uw voertuig verhoogde zijrails? Ga dan voor de Yakima Rail Bar. Dit is bovendien één van de makkelijkst te installeren dakdragers op de markt. Op alle Yakima dakdragers krijgt u ook nog eens vijf jaar garantie. U heeft dus gegarandeerd jaren plezier van dit product.

Koop Yakima dakdragers bij Kamphuis Dakkoffers

Bent u op zoek naar Yakima dakdragers? Dan bent u bij Kamphuis Dakkoffers aan het juiste adres. Wij vinden de kwaliteit van onze producten erg belangrijk en verkopen alleen het beste van het beste. Plaats uw bestelling vandaag en uw aanwinsten worden binnen twee dagen bij u thuis bezorgd. Liever vandaag nog nieuwe Yakima dakdragers op het dak van uw auto? Kom dan langs bij onze showroom in Tubbergen. Wij heten u graag welkom en zullen de dakdragers zelf gratis installeren.

Heeft u vragen over de Yakima dakdrager of andere artikelen in onze webshop? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en denken met u mee. Vul het contactformulier in op onze website of bel ons gewoon even op!