Dakkoffers

Dakdragers

Sneeuwkettingen

Fietsendragers

Box op de trekhaak

Overig

The Original BoatBox - Amphibious Roof Box

A roof box that can travel on water as well as your vehicle!

Dakkoffer en Boot in één!

De BoatBox International (BBI) is 's werelds eerste auto dak-boot koffer. Deze multifunctionele dakkoffer, doet niet alleen een beroep op mensen met een liefde voor het open water, het product heeft ook een van de grootste opslagcapaciteit op de markt. (650 Ltrs). Met zijn lengte van 180 cm past de Boatbax op alle auto's!

Of u nu de BBi hebt geselecteerd voor haar meerdere mogelijkheden of opslagcapaciteit u bent verzekerd van een kwaliteif goed afgewerkt product, ontworpen en vervaardigd door professionals. Gemaakt van lichtgewicht en duurzaam ABS plastic met roestvrij stalen fittingen. Bovendien dubbelwandig uitgevoerd , dus onzinkbaar! De uniek ontworpen Boatbox laat uitstekende prestaties zien , zowel op de auto als op het water!

Dit product wordt gemakkelijk aangepast van een hoge capaciteit afsluitbare dakkoffer tot een stabiele boot, kan zowel volwassenen als kinderen (tot een gecombineerde gewicht van 125kg: norm van de fabrikant) over het water vervoeren. Een elektrische buitenboordmotor is beschikbaar als optionele extra.

De Boatbox is de ideale reis-boot-box voor actieve, avontuurlijke gezinnen. Ook ideaal voor uw visspullen en hengels, zowel voor het vervoeren van bv hengels, als voor op het water. En ook uw ski-spullen in het winterseizoen niet te vergeten!

Kamphuis Dakkoffers uit Tubbergen is de exclusieve importeur voor de Benelux.

Hebt u belangstelling dealer te worden neem dan contact met ons op! 

 

Huurprijzen Boatbox:

 

Huurtarieven Boatbox met peddels
Weekend: € 99,00
Week: € 159,00  Twee weken: € 239,00
Drie weken: € 329,00
Elke dag extra: € 22,50
Borg: € 550,00 (direct retour bij terugbrengen)

Huur buitenboordmotor (36 lbs) met accu (12V-70AH) accubak en  acculader: 

Weekend: € 40,00
Week: € 50.00
Twee weken: € 85,00
Drie weken: € 125,00
Elke dag extra: €  7.50
Geen extra borg i.c.m. Boatbox