Dakkoffers

Dakdragers

Sneeuwkettingen

Fietsendragers

Box op de trekhaak

Overig

Verhuurvoorwaarden

Montage

Wij helpen u gratis en vakkundig met het monteren en demonteren van de gehuurde artikelen.

Wij zijn zeer flexibel en plaatsen boxen altijd in overleg.

Wanneer huurartikelen eerder retour worden bezorgd dan op de overeenkomst staat vermeld zal er geen restitutie worden betaald.

Reserveren

Het is altijd verstandig de huurprodukten tijdig te reserveren, aan het reserveren zijn geen kosten verbonden. Van u reservering krijgt u binnen 24 uur een bevestiging per e-mail, Indien wij niet aan uw wensen kunnen voldoen dan hoort u dit nog dezelfde dag.

Betaling

Betaling van de gehuurde (huur en borg) produkten, geschiedt vooraf op rekening: NL12RABO.0166407704 Rabobank, t.a.v. Kamphuis Dakkoffers. U kunt uw reservering tot 2 dagen voor aanvang van de huurperiode annuleren met een geldige reden. In alle andere gevallen wordt de helft van het huurbedrag in rekening gebracht.

Mochten er klanten zijn die liever contant/pinnen bij het ophalen van de huurartikelen dan maken wij daar uiteraard geen probleem van.

Huurtermijn

De minimale huurtermijn is 3 dagen. De ophaal en terugbezorgdag zijn gratis! Ophalen en terugbrengen gaat bij ons altijd in overleg met de klant.

Verzekering

Huurprodukten kunnen niet worden verzekerd via Kamphuis Dakkoffers. Voor schade naar aanleiding van diefstal bent op op uw reisverzekering aangewezen en voor schade door gebruik in het verkeer op uw autoverzekering. We adviseren u dit bij uw verzekeraar na te gaan. Kamphuis Dakkoffers is op generlei wijze aansprakelijk voor schade, welke ontstaat voor, tijdens en na de periode van verhuur op welke manier dan ook.

Borgsom

De waarborgsom voor de gehuurde artikelen bedragen € 100,- t/m 450,- afhankelijk van de waarde van een produkt . Na controle/goedkeuring van de door u gehuurde produkten wordt de borg direct contant retour betaald /of gestort.