Kjust Carbags - Kofferbak tassen die perfect in de kofferbak van je auto passen

  • Vult de kofferbak precies
  • Er kan maar liefst 30% meer in
  • Versnelt het inladen van de auto
  • Verhoogt de veiligheid
  • 3 jaar garantie
  • Made in Europe

Kjust carbags  is een producent van hoogwaardige (reis-)tassen. De producten kenmerken zich door een hoge kwaliteit, en een perfecte pasvorm. De tassen-sets worden samengesteld op autotype, zo ben je verzekerd van een perfecte pasvorm, en een optimaal gebruik van de ruimte in de auto.

Alfa Romeo (6)

Audi (53)

BMW (63)

Chevrolet (2)

Citroen (18)

Dacia (6)

Fiat (10)

Ford (28)

Honda (15)

Hyundai (22)

Infiniti (11)

Jaguar (10)

Jeep (8)

Kia (20)

Lancia (3)

Land Rover (7)

Lexus (11)

Mazda (14)

Mercedes (39)

MG (1)

Mini (4)

Mitsubishi (10)

Nissan (12)

Opel (29)

Peugeot (13)

Porsche (7)

Renault (24)

Saab (2)

Seat (21)

Skoda (24)

Subaru (15)

Suzuki (5)

Tesla (8)

Toyota (21)

Volkswagen (42)

Volvo (27)

Car bags

Het inpakken van de auto is misschien wel het meest vervelende wat bij een vakantie komt kijken. Attributen die dit klusje een stuk minder vervelend maken, zijn car bags. Car bags zijn speciaal ontworpen reistassen, die precies in de kofferbak passen. Deze tassen zijn bedacht, omdat in het verleden is gebleken dat het behoorlijk passen en meten was om reistassen achterin kwijt te kunnen.

Bij Kamphuis Dakkoffers verkopen we allerlei car bags, die gemaakt zijn voor specifieke voertuigen. Daardoor hoeft u nooit meer te vrezen voor tassen die zo lomp groot zijn, dat ze met geen mogelijkheid vervoerd kunnen worden. Onze car bags worden op deze pagina uitvoerig besproken, dus lees gerust verder.

Kofferbak tas

Bestelt u één of meerdere varianten van de kofferbak tas, dan verzekert u zich van een tas waar ruimte de dienst uitmaakt. De car bags beschikken over liefst 30 procent meer ruimte dan gewone tassen. Dit heeft vooral te maken met de wijze waarop de kofferbak tas is gefabriceerd. De tassen zijn rechttoe rechtaan, waardoor de beschikbare opslag zo efficiënt mogelijk benut kan worden.

Het merendeel van de varianten die we verkopen bij Kamphuis Dakkoffers, heeft een rechthoekige vorm. Het voordeel hiervan is dat ze gemakkelijk te stapelen zijn met soortgelijke tassen. Hierdoor gaat er geen ruimte in de kattenbak verloren, zoals het geval is met sommige koffers.

Kofferbak tassen

U heeft niet alleen profijt van kofferbak tassen als ze tijdens de autoreis gebruikt worden. Ook op momenten dat er geen weekendtrip of vakantie naar het buitenland op de kalender staat, zijn car bags handiger om te hebben dan koffers. De harde cover van koffers bemoeilijkt het verkleinen van deze bagagevariant, terwijl kofferbak tassen in veel gevallen op te vouwen zijn. Het opvouwen zorgt ervoor dat u kostbare kastruimte overhoudt voor andere reis gerelateerde toebehoren.

Mondiale automerken laten hun voertuigen op een dusdanig uiteenlopende manier ontwikkelen, dat het lastig is gebleken om een universeel model te ontwikkelen. Om die reden verkoopt Kamphuis Dakkoffers diverse tassen voor verschillende autosoorten. Om het overzicht voor u te bewaren, hebben we speciale pagina’s hiervoor ingericht. Bekijk bijvoorbeeld de pagina’s over Renault, Volkswagen of Seat.