Resultaat 1–48 van de 159 resultaten wordt getoond

Dakkoffers

Kijkt u ieder jaar reikhalzend uit naar uw vakantie, maar heeft u grote moeite met het inpakken van uw auto? Neem dan een kijkje in het aanbod dakkoffers van Kamphuis Dakkoffers. Dakkoffers stellen u in staat om meer bagage mee te nemen naar uw reisbestemming, waarmee u voorkomt dat u en uw familieleden moeten steggelen over wat al dan niet mee mag op de trip.

Om dakkoffers in harmonie te laten zijn met uw voertuig, biedt Kamphuis Dakkoffers tal van varianten aan. Combineer een hagelwit exemplaar bij uw matzwarte voertuig of match één van onze zilveren uitvoeringen met uw gelijkmatige bolide. Bent u geïnteresseerd in één van onze varianten? Bestel dan vandaag nog uw exemplaar!

Dakkoffer auto

Een dakkoffer voor de auto heeft uiteenlopende volumes bij Kamphuis Dakkoffers. Staat er een midweekse trip op de planning naar de Ardennen of Luxemburg? Dan heeft u waarschijnlijk voldoende aan dakkoffers met een inhoud van 400 liter. Zo’n dakkoffer voor de auto zorgt ervoor dat een voetbal, kegelspel of mini-barbecue niet thuis hoeft achter te blijven, maar gewoon mee kan.

Is uw aanstaande vakantie van een wat langere duur? Dan raden wij u aan om uit te kijken naar dakkoffers vanaf 480 liter. Zulke varianten zijn dusdanig groot uitgevoerd, dat u gemakkelijk ski’s, snowboards of nordic walking stokken mee kunt nemen. Hiermee voorkomt u torenhoge huurprijzen in toeristische gebieden. Een auto dakkoffer is zo een investering die zich terugbetaalt.

Dakkoffer

Om gebruik te kunnen maken van een dakkoffer, dient u eveneens de beschikking te hebben over dakdragers. Zoals de naam doet vermoeden, dragen dit soort attributen de gehele constructie. U monteert dit product op het dak van het voertuig, zodat er een veilig geheel ontstaat. Zo gaat u pas écht een prettige reis tegemoet.

Kamphuis Dakkoffers biedt diverse varianten aan van de dakkoffer. Zo hebben wij uitvoeringen op voorraad die afkomstig zijn van het doorgewinterde merk Thule, maar kunt u ook terecht voor varianten van Packline of Hapro. Het gros van de uitvoeringen die we aanbieden, hebben een golvende vorm. Dit aerodynamische voorkomen zorgt ervoor dat de dakkoffer geen negatief effect heeft op de snelheid van uw auto.