Dit is Kamphuis Dakkoffers

Kamphuis Roofboxes & On-line Shops is de importeur, verkoper/verhuurder en specialist van auto accessoires. Met onze jarenlange ervaring, gerenommeerde merken en klantgerichte houding zijn wij altijd op zoek naar de beste producten en oplossingen voor onze klanten. Geen enkele vraag is te gek en vanuit ons enorme aanbod kunnen wij talloze oplossingen bieden. Wij versturen wereldwijd.

Wij werken samen met de beste merken die ook wereldwijd actief zijn en hoogwaardige kwaliteit leveren. Daarnaast voeren wij een gehele eigen lijn dakkoffers; de KamphuisBox®. Enkele merken waar we mee samenwerken zijn:

Phantom One, Hapro, Thule, Farad, Kamei, KamphuisBox, Packline, Yakima, Fabbri, Atera, Tilly Light, Movanext, Pro User, Spinder, Uebler, Westfalia, MFT Transport systems, Towbox, Modula, Croozer Fietstrailers, Safe4u draadloze alarmsystemen, Butzi, Husky, Kjust, Menabo.

Bij Kamphuis On-Line Shops draait het om de kwaliteit van onze dienstverleningen. Daarom zijn wij altijd gebrand om onze klanten te voorzien van het beste advies en de producten van de beste merken. Enkele producten en onderdelen die wij al jarenlang aan tevreden klanten leveren en verhuren zijn bijvoorbeeld:

Dakkoffers, Dakdragers voor alle voertuigen, Fietsendragers, Sneeuwkettingen, Boxen op de trekhaak, Reistassen, Fietsendragerstassen, Daktenten en toebehoren. Mocht u een draadloos alarmsysteem thuis willen hebben, als u op vakantie bent bv,  dan verzorgen wij dat ook.

Met vriendelijke groet,

Gregor Kamphuis

Managing Director
Kamphuis Roofboxes & On-Line Shops