Atera Fietsendragers (15)

Bosal Fietsendragers (4)

Fabbri Fietsdragers (44)

Fietsendrager onderdelen (294)

Hapro Fietsdragers (6)

Menabo Fietsendragers (2)

Modula ReCargo (4)

MovaNext Fietsdragers (7)

ProUser Fietsdragers (25)

Saris fietsdragers (4)

Spinder Xplorer Fietsdragers (21)

Thule Fietsendragers (37)

Uebler Fietsdragers (28)

Westfalia Fietsdragers (9)

Yakima Fietsendragers (19)

Fietsendrager

U herinnert zich vast nog wel de tijd van vroeger, waarbij uw vader de zitjes naar achteren klapte en ruimte vrijmaakte voor uw fiets. Sinds de fietsendrager uitgevonden is, hoeft ’s lands meest gebruikte vervoersmiddel niet meer op een gecompliceerde manier vervoerd te worden naar een bestemming die niet op fietsafstand ligt.

Een fietsendrager is een handig hulpmiddel dat doorgaans verbonden wordt met de achterzijde van uw voertuig, wat u in staat stelt om één of meerdere fietsen mee te nemen. In de webshop en showroom van Kamphuis Dakkoffers kunt u niet alleen terecht voor een fietsendrager, maar ook o.a. voor dakdragers en car bags. Bekijk nu ons assortiment!

Fietsendrager trekhaak

Een fietsendrager waar we bij Kamphuis Dakkoffers veel vraag naar zien, is de trekhaak fietsendrager. Bij deze variant zet u de fietsendrager op de trekhaak van de auto. U laat het onderste deel van de drager dan over de ‘kogel’ vallen. Om ervoor te zorgen dat de constructie niet begint te wankelen tijdens de rit, draait u de schroeven van de drager strak aan met een inbussleutel.

Veel van de fietsendragers die Kamphuis Dakkoffers verkoopt, is uitgerust met een reusachtige hendel. Deze duwt u neerwaarts, alvorens u het onderdeel vastzet met het bijgevoegde sleuteltje.

Fietsendrager zonder trekhaak

Hoe vanzelfsprekend het ook lijkt, beschikt lang niet ieder auto over een onderdeel waar zomaar een fietsendrager op past. Om bezitters van zulke voertuigen tegemoet te komen, bieden we tevens een fietsendrager zonder trekhaak. Zo krijgt deze groep eveneens de kans om eropuit te trekken en fietstochtjes te maken in andere delen van het land.

Bij een fietsendrager zonder trekhaak bevindt de draagconstructie zich op de achterklep van de auto. Hierbij bevindt een deel van de drager zich in de auto en een deel daarbuiten. Met behulp van gespen, klemmen en riemen, kan zo een veilige rit gewaarborgd worden. Bij deze variant komt de fiets wat hoger te liggen dan het geval is bij de reguliere versie.