Dakdragers

Om alle spullen voor uw autovakantie naar het buitenland goed te kunnen vervoeren, ontkomt u er niet aan om één van onze dakdragers te bestellen. Dakdragers zijn relingen die u aan de bovenzijde van uw auto monteert, zodat dakkoffers veilig vervoerd kunnen worden.

Accessoires (449)

Alfa romeo (192)

Audi (252)

BMW (261)

Cadillac (1)

Chevrolet (35)

Chrysler (2)

Citroën (71)

Dacia (49)

Daewoo (5)

Daihatsu (3)

Dodge (1)

DS (30)

FIAT (72)

Ford (262)

Great wall (1)

Hapro Dakdragers (7)

Honda (69)

Hyundai (88)

Imperialen (5)

Infiniti (10)

Jaguar (13)

Jeep (25)

Kia (100)

Lancia (9)

Land rover (32)

Lexus (6)

Mazda (74)

Mercedes (163)

Mini (59)

Mitsubishi (56)

Nissan (81)

Opel (183)

Peugeot (205)

Porsche (12)

Renault (169)

Saab (2)

Seat (108)

Skoda (102)

Ssangyong (20)

Subaru (21)

Suzuki (56)

Tesla (9)

Toyota (165)

Universele Dakdragers (11)

Volkswagen (203)

Volvo (196)

Yakima Dakdragers (7)

Imperialen (5)

Yakima Dakdragers (7)

Universele Dakdragers (11)

Hapro Dakdragers (7)

Dakdrager onderdelen en accessoires (372)

Accessoires (449)

Dakdragers bestellen

Besluit u dakdragers te bestellen in onze webshop, dan krijgt u altijd een paar van twee toegezonden. Deze kunt u horizontaal op het dak bevestigen. Dat wil zeggen: van deur tot deur. Uw dakkoffer kan zo ingeklemd worden tussen de dakdragers, waardoor het geen kans krijgt om eraf te vallen. Meer over dit product, vertellen we u op deze pagina!

Dakdrager: maakt reizen gemakkelijker

Beschikt u over een dakdrager voor de auto, dan worden vakanties naar het buitenland een stuk aangenamer. Met name als u jonge kinderen heeft, is het niet prettig om alle been- en tussenruimte vol te pakken met beddengoed, toiletartikelen en speelgoed dat onderweg toch niet gebruikt wordt. Monteert u een dakdrager met koffer op het dak, dan blijft de heen- en terugreis ook aangenaam voor de jongste telgen van de familie.

Het bevestigen van een dakdrager op de top van uw voertuig, is erg eenvoudig. U krijgt namelijk standaard dragervoeten meegeleverd, die ter ondersteuning dienen. Volg het bijgevoegde stappenplan en ga na wat de afmetingen zijn tussen de voeten. Belangrijk hierbij is om er een meetlint bij te houden, om misrekeningen voor te zijn. Houdt u 70 à 95 centimeter tussen het paar aan, dan zit u vaak safe.

Dakdrager auto

Voordat u een dakdrager voor uw auto bestelt, is het goed om na te gaan welk type u nodig heeft. Dit is van belang, aangezien alle dakdragers logischerwijs niet op elke auto passen. Online zijn er verscheidene tools beschikbaar, waar u uw kenteken in kunt geven. Online databases zijn met dermate veel kennis gevuld, dat u naderhand exact weet welk soort u nodig heeft.

Om het keuzeproces iets makkelijker voor u te maken, heeft Kamphuis Dakkoffers de dakdragers per auto op een rijtje voor u gezet. Zodoende heeft u een helder overzicht van de dakkoffers voor automerken als Audi, Volkswagen en Renault. Nadien kunt u het aanbod verder specificeren door pagina’s van autotypes te bezoeken.

Dakdragers kopen bij Kamphuis

Wilt u uw dakdragers kopen bij Kamphuis, maar wilt u eerst van advies voorzien worden? Contacteer ons dan gerust op momenten dat wij open zijn. Van maandag tot en met zaterdag hebben