Yakima Daktent (5)

Yakima Daktent accessories (14)

Daktent

Avonturiers die niets moeten weten van overnachten in bungalows of stacaravans, kopen een daktent bij Kamphuis Dakkoffers. Een daktent is een tent die u aan de bovenzijde van uw voertuig monteert, waardoor u hoog en droog overnacht op welke plek dan ook. Het gros van de klanten dat bij Kamphuis Dakkoffers zo’n product afneemt, is dan ook reislustig en spendeert de vakantiedagen het liefst op een camping.

Een daktent is niet alleen aangenaam op de camping zelf. Ook als u onderweg naar uw reisdoel even de ogen wilt sluiten, biedt zo’n soort tent uitkomst. Binnen een handomdraai staat het geheel namelijk. Wilt u meer weten over de diverse uitvoeringen van de daktent? Op deze pagina verschaffen we u tekst en uitleg.

Daktenten van Kamphuis

De daktenten van Kamphuis zijn erg gemakkelijk om op te zetten. Voordat u van start kunt gaan, verwijdert u de regenhoes. Rol deze op, zodat dit deel van de daktent niet naast uw voertuig bungelt. Om uw slaapplek in gereedheid te brengen, trekt u de bijgevoegde ladder uit. Doordat het bovenstel van de daktent bevestigd is aan deze trap, vouwt het product zich automatisch uit. Dit voorkomt dat u in de weer moet zijn met haringen en tentstokken die niet meewerken.

Daktenten zijn vooral erg geschikt als u op reis gaat als duo. De daktent is namelijk zo ruim, dat het niet plaatsbiedt aan één maar aan twee personen. Uw bagage kunt u gemakkelijk bewaren in de auto zelf.

Daktent auto

Nog ver voordat ‘normale’ vakantiegangers een beroep deden op een daktent voor de auto, gebruikte men zo’n soort tent met name in de wildernis. Om te voorkomen dat gevaarlijke dieren als beren ’s nachts in de nabijheid kwamen, werd besloten om het hogerop te zoeken. Tegenwoordig wordt de daktent voor de auto niet alleen gebruikt ter voorkoming van gevaar, maar ook vanwege het gebruiksgemak.

Om nog meer plezier uit uw daktent te halen, raden wij u aan om een Yakima Daktent Ondertent toe te voegen aan uw bestelling. Dit is een speciaal ontworpen tent die u kunt bevestigen aan het bovenstel. Bij hevige regenval of noodweer kunt u schuilen, zonder per sé plaats te hoeven nemen in de tent of auto. Voelt de zon iets te heftig voor u aan? Neem hier dan plaats en geniet van de schaduw, nadat u het ‘raampje’ heeft opengeritst.