Juke (11)

Leaf (8)

Micra (13)

Murano (1)

Navara (2)

Note (10)

Patrol (1)

Pixo (2)

Primera (2)

Pulsar (6)

Qashqai (14)

Sunny (1)

Terrano II (3)

X-trail (7)

Nissan dakdragers

Als u graag met de auto op vakantie gaat, is het wel zo fijn om al uw vakantiespullen mee te kunnen nemen. Veel Nederlanders beschikken echter over een auto met een vrij kleine kofferbak. Dit zorgt al snel voor de nodige problemen en het is ieder jaar weer passen en meten met alle koffers en tassen. De ideale oplossing is een dakkoffer. In een dakkoffer kunt u behoorlijk veel kwijt en bovendien kunt u zo zeer gemakkelijk bij uw bagage. Bevestig de koffer eenvoudig op het dak met zogenoemde dakdragers. Rijdt u een Nissan? Bekijk dan ons assortiment Nissan dakdragers.

Dakdragers Nissan voor diverse modellen

In onze webshop vindt u dakdragers voor diverse modellen van het automerk Nissan. Zeker voor modellen met een kleine kofferbak, zoals de Nissan Micra en Nissan Pixo, kan een dakkoffer echt een uitkomst bieden. Op onze website ziet u direct welke Nissan dakdragers voor uw auto beschikbaar zijn. Per auto biedt Kamphuis Dakkoffers vaak meerdere opties. Ga bijvoorbeeld voor een variant met een anti-diefstal beveiliging. Als u op vakantie gaat naar een voor u onbekend gebied weet u ten slotte nooit helemaal zeker of u wel in een veilige buurt geparkeerd staat. Houd ook rekening met het laadvermogen van de dakdragers. Bij Kamphuis Dakkoffers vindt u dakdragers Nissan die tot wel 100 kilo kunnen dragen.

Koop een Nissan dakdrager bij Kamphuis Dakkoffers

De juiste dakdragers voor uw Nissan gevonden? Plaats ze in uw digitale winkelmand en gebruik de gewenste betaalmethode. Als uw bestelling is geplaatst, gaan we er direct mee aan de slag. Vaak heeft u uw bestelling binnen twee dagen al in huis. Kunt u niet wachten? Kom dan langs in onze showroom in Tubbergen. Wij heten u graag welkom en monteren de Nissan dakdragers direct gratis op het dak van uw auto.

Heeft u vragen over de Nissan dakdrager of andere producten in onze webshop? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag met het uitzoeken van de beste Nissan dakdragers.