Imperiaal

Heeft u relatief weinig opbergruimte in uw auto? Dan zorgt dit mogelijk voor de nodige frustraties. U kunt dan mogelijk niet alles met het voertuig vervoeren. Een imperiaal biedt in dat geval vaak uitkomst. Dit is niets anders dan een bagagerek dat u op het dak van uw auto monteert. Dankzij een imperiaal heeft u meer mogelijkheden voor het vervoeren van bagage. Zoekt u een imperiaal voor uw auto? Neem dan eens een kijkje tussen de imperialen van Kamphuis Dakkoffers. In ons assortiment komt u verschillende bagagerekken tegen, waardoor er vast en zeker een geschikt exemplaar voor uw auto tussen zit.

Toont alle 5 resultaten

Wat kunt u met een imperiaal?

Hierboven haalden we al aan dat u bagage kunt vervoeren met een imperiaal voor uw auto. Als u nog niet eerder zo’n bagagerek gebruikt heeft, vraagt u zich mogelijk af wat u er allemaal mee kunt vervoeren. Allereerst kunt u een dakkoffer bevestigen op een imperiaal. Hierdoor hoeft u niet langer al uw bagage in de kofferbak van uw auto te pakken. Bovendien leent een dakkoffer zich voor het vervoeren van lange voorwerpen. U kunt overigens ook een imperiaal kopen voor een kano. Dankzij dit bagagerek voor uw auto kunt u een kano makkelijk en veilig vervoeren.

Verschillende soorten imperialen voor uw auto

In het assortiment van Kamphuis Dakkoffers komt u verschillende soorten imperialen tegen. Toch lijken de bagagerekken op het eerste gezicht veel op elkaar. Dit komt vooral doordat wij enkel imperialen van Thule verkopen. Hierdoor heeft iedere imperiaal nagenoeg dezelfde uitstraling. Koop overigens nooit lukraak een imperiaal voor uw auto. Waarom niet? Omdat de imperialen in afmetingen van elkaar verschillen. Zoek daarom eerst uit welk bagagerek geschikt is voor uw auto voordat u tot aankoop overgaat. Op deze manier voorkomt u dat u een te grote of te kleine imperiaal koopt.

Eenvoudig te monteren

Lijkt het u wel wat om een imperiaal op het dak van uw auto te bevestigen? Dan is het handig om te weten hoe u dit bagagerek monteert. Sommige mensen denken dat hier specifieke kennis voor nodig is, maar dat is niet het geval. Hierdoor bent u waarschijnlijk in staat om zelf een imperiaal op het dak van uw auto te bevestigen. Kamphuis Dakkoffers levert overigens altijd een instructie mee. Hierdoor slaagt u er ongetwijfeld in om het bagagerek op uw auto te bevestigen.

Imperiaal kopen bij Kamphuis Dakkoffers

Wilt u een imperiaal kopen? Dan bent u bij Kamphuis Dakkoffers aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk verschillende soorten imperialen, waardoor er voor iedere auto wel een geschikte variant te vinden is. Bestelt u een imperiaal bij ons? Dan zorgen wij er bovendien voor dat u uw bestelling snel in huis heeft. Het merendeel van de producten in onze webshop leveren wij namelijk binnen 1 à 2 dagen. U kunt er ook voor kiezen om uw imperiaal af te halen bij onze showroom in Tubbergen. In dat geval profiteert u van onze gratis montageservice. Kamphuis Dakkoffers bevestigt een imperiaal dan kosteloos op het dak van uw auto, waardoor u hier zelf geen omkijken naar heeft.